Lăudându-mă puțin, pot spune că sunt obișnuit cu maratoanele, cel puțin cu cele de alergare montane. Festivalul SoNoRo mă învață cum să mă descurc și cu maratoanele muzicale, asta deoarece în weekendul peste care tocmai am trecut am avut parte de repetiții non stop pe lângă cele patru concerte, unul sâmbătă si trei duminică.

Așa că acum sunt (iar) în urmă cu selecția fotografiilor (asta pentru că vreau eu să fac selecțiile primare chiar în timpul festivalului). Încerc să trag tare, peste câteva ore trebuie sa fug iar la repetiții, dar nu înainte să ‘arunc’ aici câteva cadre.

Wouter Vossen și Diana Ketler în culise la Palatul Cercului Militar din București.

Marc Vossen își acordează viloncelul, Mara în fotoliul, fericită că am adus-o la concert chiar de ziua ei de naștere.

Repetiție la ARCUB de pe Gabroveni cu Adrian Vasile, Gilles Apap și Vladimir Mendelssohn.

Marc Bouchkov la ARCUB.

Marc Bouchkov si Wouter Vossen la ARCUB.

Gavriel Lipkind studiază singur și în surdină în subsolul de la Qreator ca să nu deranjeze repetiția generală ce are loc în camera alăturată.

Mara a avut parte de o surpriză mare cât ea de mare, tocmai a împlinit 10 ani. Gille Apap, în timpul concertului de la Qreator a venit lângă ea și a lasat-o să cânte împreună cu el. Dupa concert echipa PROTV i-a luat interviu, a fost deja transmis în dimineața asta. Zi specială și emoționantă pentru ea.