_D8A3036
Cu alte cuvinte e vorba de un concurs, dar nu orice fel de concurs, ci unul cu premii fotografice. Sper ca v-am facut curiosi! Pe scurt, trebuie sa va abonati la newsletter-ul meste.ro, sa gasiti unde am plasat fotografia de mai sus pe site-ul meu (exceptind bineinteles pagina in care sunteti acum) iar apoi sa imi trimiteti un email cu linkul sau titlul paginii respective. Daca reusiti sa faceti acest lucru atunci puteti intra in posesia unuia din urmatoarele premii:
– o sedinta foto de portret de 2 ore in studio in care dvs sunteti subiectul fotografiat
– fotografia tiparita si inramata “Nor deasupra fermei
– fotografia tiparita pe suport metalic “Pasari pe portativ
– un cupon de reducere de 100% pentru orice fotografie achizitionata de pe meste.ro
– 5 cupoane de reducere de 50% pentru orice fotografie achizitionata de pe meste.ro
– 30 de cupoane de reducere de 20% pentru orice fotografie achizitionata de pe meste.ro


 

Acum ceva mai in detaliu pentru cei care vor sa participe.
– Orice persoana cu virsta minima de 18 ani poate participa la acest concurs. Cei care au sub 18 ani pot participa sub indrumarea unui adult, cu alte cuvinte inregistrarea pe newsletter-ul MESTE trebuie sa se faca pe adresa de email a unui adult.
– Concursul are loc pina pe 31 august ora 24.00, data limita de trimitere a emailurile pentru participare la concurs. Va rog sa treceti ca subiect al emailului “Concurs MESTE” si sa il trimiteti pe adresa serban(at)meste.ro
– Emailurile vor fi luate in considerare daca sunt trimise de pe acceasi adresa cu cea cu care v-ati inregistrat pe newsletter. Ca sa va inregistrati pe newsletter trebuie sa intrati pe meste.ro, sa apasati pe SIDE MENU (butonul grafic format din 3 linii orizontale din partea dreapta sus a paginii) si sa completati cu adresa dvs de email in spatiul dedicat “Subscribe to MESTE“. Sistemul o sa va semnalizeze pasii pentru confirmarea inregistrarii.
– In caz ca sunteti deja inregistrat (sistemul va va atentiona daca va aflati in aceasta situatie) puteti atunci sa incepeti deja sa cautati fotografia.
– Sedinta foto o sa aiba loc la mine in studio (Bucuresti), costurile de deplasare si cazare in cazul in care sunt necesare vor fi acoperite de cistigator. Vom stabili ziua de comun acord cu cistigatorul, dar sedinta trebuie sa aiba loc in perioada sep-dec 2014. In urma acestei sedinte foto veti primi imaginile rezultate in varianta electronica impreuna cu drepturile aferente de folosire in online sau print.
– Fotografia “Nor deasupra fermei” este tiparita pe hirtie cu fir de bumbac si a fost selectata sa fie expusa la Foto Week DC 2009 Festival. Fotografia are dimensiunea 60x40cm, iar rama din lemn negru are dimensiunea 77x59cm. Passpartout alb-crem si geam antireflex. Fotografia este semnata si datata de fotograf.
– Fotografia “Pasari pe portativ” este tiparita pe suport metalic care este atasat unui foam cu agatatori de pus direct pe perete. Are dimensiunile 59x22cm si este semnata si datata pe verso de fotograf.
– Ambele fotografii vin impreuna cu certificat de autenticitate.
– Cupoanele pot fi folosite pentru achizitionarea de fotografii de pe siteul meste.ro, avind orice dimensiune, mai putin 40x108cm si 60x162cm. Mai multe informatii legate de procesul de tiparire veti gasi aici.
– Cistigatorii vor fi alesi in saptamina 1-7 sep 2014 prin tragere la sorti. Publicarea lor se va face prin newsletter-ul MESTE si in aceasta pagina.

Sfaturi: Aveti grija sa cautati fotografia cu pricina in zona proiectelor Portfolio/My Works (hint: ALL IMAGES)

Asadar, cei trei pasi:
1 – abonati-va la newsletter
2 – gasiti fotografia
3 – trimiteti email

Daca aveti intrebari sau neclaritati va invit sa le postati aici si imi voi da toata silinta sa le raspund. Bafta!

DSCF2076 DSCF2071 DSCF2073