20120218-204528.jpg
Nu o sa va impui capul cu lucruri despre fotografia de strada, nu pentru ca nu mi-ar face placere, ci pentru ca o sa las pe altcineva sa o faca in locul meu.

Am descoperit un link de unde puteti descarca trei albume (eBooks) in format PDF, doua albume pregatite de Thomas Leuthard, un fotograf elvetian care lucreaza in domeniul IT si fotografiaza cind nu umbla cu biti si bytes, si cel de-al treilea album facut de Alex Coghe din Mexico City.

O sa gasiti referiri la citiva fotografi renumiti in materie de street photography, Bruce Gilden spre exemplu, si in plus, toate albumele sunt gratis. Lectura acestor albume este foarte interesanta, pe linga delectarea propriu zisa prin parcurgerea fotografiilor, toate cele trei albume prezinta si aspecte tehnice precum si trucuri pentru fotografia de strada.

Probabil ca multe lucruri le stiti deja iar altele o sa vi se para cel putin interesante, dar daca aruncati un pic de sare si piper peste cele ce le veti citi atunci veti avea parte de un melanj interesant despre fotografia de strada.

Bafta!

Ah! Era sa uit, linkul se gaseste aici.